Gratis verzending v.a. €175 Alleen voor zakelijke klanten! De beste merken verzameld!

YARRAH

Biologisch voer voor honden en katten.

Ons voer is zuiver en gewoon beter voor je dier. Ga voor natuurlijk, proefdiervrij en duurzaam.

 

Beter voor jouw dier, beter voor alle dieren.

Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Geen foute E-nummers.
Geen suiker.
Geen dierproeven.
Geen kennels: nieuwe producten worden gewoon bij gezinnen met een hond of kat uitgeprobeerd.
Alle ingredienten zijn GMO-vrij: jouw viervoeter krijgt echt voer binnen en geen genetisch gemanipuleerde producten.Yarrah Organic Petfood is sinds 1992 biologisch gecertificeerd. 

Alle eindproducten van Yarrah voldoen aan de strenge regels omtrent biologisch produceren. 

Vertrouwen is goed, maar controle moet! Daarom bezoekt onze kwaliteitsmanager jaarlijks de leveranciers van onze grondstoffen om met eigen ogen te zien dat de dieren daadwerkelijk een beter leven hebben, dat er niet gesjoemeld wordt met certificaten en dat wat biologisch wordt genoemd, ook echt aan de regels voldoet.

Kies je voor Yarrah, dan kies je gewoon voor beter. Beter voor kippen, koeien en kalkoenen. Beter voor vissen. 

Kies je voor Yarrah, dan kies je voor een beter leven voor de dieren die het vlees leveren voor ons voer. De dieren hebben veel ruimte om te leven. Veel gras in de buitenverblijven, royale leefruimtes binnen. De dieren krijgen de tijd om op een natuurlijke manier te groeien, wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Onze kippen en kalkoenen worden gevoerd met biologische granen. Koeien eten gras en worden alleen bijgevoerd als dat nodig is. Geen enkel dier in ons voer wordt preventief met antibiotica behandeld. Yarrah gebruikt bewust uitsluitend duurzaam gevangen MSC-vis. Waarom? Omdat vis moet zwemmen: niet in kweekbassins, maar vrij in de natuur.

Overstappen?
Katten kunnen kieskeurige eters zijn. Ook sommige honden kunnen slecht aan nieuw voer wennen. Overstappen van een voersoort vol met kunstmatige middelen naar Yarrah kan dan soms wat problemen opleveren.

Tip: Meng het huidige voer met Yarrah en bouw het deel Yarrah langzaam op. Begin met 75% oud voer en 25% Yarrah. Na twee dagen: 50% oud en 50% Yarrah etc. totdat jouw hond of kat volledig over is op Yarrah.


Geen producten gevonden...