Gratis verzending v.a. €175 Alleen voor zakelijke klanten! De beste merken verzameld!
Gratis verzending v.a. €175 Alleen voor zakelijke klanten! De beste merken verzameld!
SMÅKLIK groenten/fruit/kruiden mix 1kg

Met deze gezonde groenten, fruit en kruiden mix aanvulling op het menu wordt de voeding completer. Ideaal voor Barf, KVV en blikvoeding of honden die moeten afvallen. Glutenvrij.

Artikelnummer

SMK1001 

 

EAN: 8719324687430 
Adviesverkoop prijs consument: € 8,35 

Met deze gezonde groenten, fruit en kruiden  aanvulling op het menu wordt de voeding completer. Het is een geweldige aanvulling op het dagelijkse menu voor honden die gemalen mixmenu's krijgen. De groentemix is gluten vrij. Ook voor zelf samengestelde menu's is het een ideale en makkelijke oplossing. Ingrediënten: erwtenvlokken, wortelvlokken, rode bietstukjes, boerenkool, papaya, gedroogde appel, knoflook, basilicum, rozemarijn, venkel, pepermuntblad, brandnetel.
 

Groenten leveren verder een belangrijk deel aan vezels welke ook nodig zijn voor een goede darmwerking. Daarnaast zijn er in de darmen bacterien aanwezig die weer voedingsstoffen uit de groenten halen. Deze darm bacterien zorgen dan weer voor een goed darm milieu zodat een hond de juiste voedingsmiddelen kan verteren. Dus zie je resten van de groenten terug in de ontlasting dan wil dat niet zeggen dat het overbodig is om groenten te geven, want onderweg hebben ze wel degelijk een functie gehad

Een kilo van de BARF groeneten, kruiden en fruitmix staat gelijk aan 4 kilo verse groenten, fruit en kruiden. Je kunt deze mix eenvoudig door de kant en klaar gemalen mixmenu's mengen. Even laten staan zodat het vocht van de gemalen voeding in de groente kan trekken. Geef je hond een ruime eetlepel gedroogde mix per dag per 10 kilo lichaamsgewicht. Bij zelf samengestelde voedingen kun je wat van deze mix in een beetje lauwwarm water een minuut of 3 laten wellen en dan toevoegen aan de maaltijd.

Wat heel goed weerkt is een laagje groenten onderin de ontdooibak doen, daarop leg je de UITGEPAKTE  kvv. dan kan het dooivocht lekker in de groenten trekken en is de maaltijd klaar. 

Groetenmix is geschikt voor BARF, KVV, Blikvoeding en honden met overgewicht.