Gratis verzending v.a. €175 Alleen voor zakelijke klanten! De beste merken verzameld!
Gratis verzending v.a. €175 Alleen voor zakelijke klanten! De beste merken verzameld!
Animal Nature Anti klit shampoo 250 ml
Animal Nature anti – klit Shampoo met conditioner, 250 ml, voor hond en kat

Animal Nature Anti – klit Shampoo met conditioner voor honden en katten, 250 ml. Zeer milde shampoo verrijkt met dennenolie, volledig biologisch afbreekbaar, voor honden en katten met een middellange

Artikelnummer

AN13 

 

EAN: 8716989000109
Adviesverkoopprijs consument : €14,95
 

Animal-Nature shampoo met het I.C.A.D.A KEURMERK

Anti – klit Shampoo met conditioner

Voor een volledig natuurlijke reiniging en verzorging van de vacht. Deze zeer milde shampoo is verrijkt met dennenolie. Voor zacht en soepel haar. Deze volledig biologisch afbreekbare shampoo is geschikt voor honden en katten met een middellange tot lange vacht. Dennenolie en mirre zorgen voor een heerlijke geur en een verfrissende werking. Door de toegevoegde conditioner valt het haar soepel in model en is makkelijk door te kammen. De wasbeurt is door de 2 in 1 shampoo aanmerkelijk korter( niet geschikt voor extreem geklitte vachten). De shampoo kan 1:10 verdund worden maar kan ook puur gebruikt worden.

De shampoo ontvet de huid niet en is geschikt voor iedere hond en kat. Maak het dier goed nat met lauw water en breng de shampoo aan op de vacht. De shampoo zacht inmasseren en grondig uitspoelen.

Dierproefvrij

Op basis van vitaal water

bewaren op kamertemperatuur en buiten invloed van de zon.

Schudden voor gebruik

Shampoo is speciaal voor dieren met een middel- tot langharige
vacht die een andere kleur dan wit hebben.

Ook hier geldt dat deze shampoo uitermate geschikt is voor dieren die goed verzorgd worden en waarbij deze shampoo een hulpmiddel is om de wasbeurt sneller te laten verlopen. De werkzame bestanddelen zijn Dennenolie en Mirre, voor de ontspannen huid (niet geschikt voor extreem geklitte vachten).